Operationsstue vedhæng/ Kirurgisk Pendel/ Anæstesi Pendant/ Endoskopi Pendant

Operationsstue vedhæng/ Kirurgisk Pendel/ Anæstesi Pendant/ Endoskopi Pendant

Operationsstuens pendant er hovedsageligt opdelt i kirurgisk pendant, anæstesi pendant og endoskopi pendant efter dets funktion.

Sammenlignet med det kirurgiske vedhæng har anæstesivedhænget mere gas, og det endoskopiske tårn har flere hylder end kirurgiske og anæstesivedhæng.

无标题

Operationsstuependlen kan med rimelighed opsummere kirurgiske instrumenter og er et uundværligt apparat til ilttilførsel på operationsstuen.Selvom det bruges på operationsstuen og intensivafdelingen, er vedhænget ikke et medicinsk udstyr.

Vedhænget er også opdelt i enkelt-arm dobbelt-arm og mekanisk eller elektrisk pendel

 

Ovenstående to billeder, det er meget intuitivt at se, at det første billede er en dobbeltarm, og det andet billede er en enkelt arm

Alle ser på billedet ovenfor.Det er endoskopvedhænget, som er meget forskelligt fra operationsvedhænget og anæstesivedhænget.

Operationsseng, skyggeløs lampe, pendel, operationsstuerensning, digital integreret operationsstue, fødeseng, gynækologisk undersøgelsesseng, gynækologisk operationsbord, gelpositionspude, ortopædisk trækramme, tilbehør til operationssengen, litotomibenramme, kirurgisk hovedstativ, Skulderkirurgisk Bræt, nakkestøtte, rygkirurgistativ, lateralt fikseringssystem, skulderartroskopi trækramme, håndledsartroskopi trækramme, ammeseng, sengebord

复合吊塔G


Indlægstid: 24. juni 2022